Queens Club

PARIZ IN DISNEYLAND

5 DNI, AVTOBUS, NOČITEV + ZAJTRK

 

1. DAN nočna vožnja SLOVENIJA - FRANCIJA

Odhod v poznih popoldanskih urah. Nočna vožnja v Francijo.

2. DAN nočitev VES DAN PARIZ
Dopoldanski prihod v Pariz in vožnja do hotela, kjer bomo oddali prtljago. Nadaljevanje ogledov z metrojem.
Pri veličastni palači Chaillot bomo naredili prve fotografije, nato se bomo sprehodili do Ecole Militaire (Vojaška šola) in Hotel des Invalides . . . Zvečer po želji vzpon na Eifflov stolp in možnost panoramske vožnje z ladjo po reki Seni.

3. DAN zajtrk, nočitev PARIZ - VERSAILLES
Nadaljevanje s podrobnejšimi ogledi in sicer predela kjer so: muzej Louvre, ki je eden najstarejših muzejev in tretji največji na svetu, trgi Concorde in Vendome, trg Etoile, slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer boste imeli čas za kosilo. Popoldan po želji izlet v Versailles in ogled znamenitega sončnega dvorca Ludvika XIV. Zvečer sprehod do Montmartra in bazilike Sacre Coeur ali obisk katerega od kabarejev na radoživem Pigallu . . .

4. DAN zajtrk, nočna vožnja PARIZ EURODISNEY
Ljubitelji zabave in avantur se bomo odpravili do zabaviščnega parka Eurodisney in preživeli dan poln zabave ter norih doživetij . . . Če bomo ostali v mestu in si privoščiti prost dan, se bomo sprehajali, klepetali ob kavici v čisto pravem “cafeju” ali občudovali boemske umetnike ob reki Seni. Mogoče se boste poglobili v slikarstvo in kiparstvo v katerem od muzejev. Vodnik se bo pridružil opoldan in s hitro železnico se bomo zvečer po ogledih pridružili skupini v Disneyu (doplačilo). Nočna vožnja proti domu.

5. DAN NEMČIJA - SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo.

      

ODHODI: 27. 3., 9., 25. in 30. 4, 14. in. 28. 5, 20. in 24. 6. 2. in 16. 7., 13. in 27. 8, 24. 9., 24. in 30. 10.

 
CENA:

249 € min. 45 potnikov
279 € min. 35 potnikov

 
CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz, cestne in ostale pristojbine, zunanje oglede, dve nočitvi z zajtrkom v hotelu 2/3*, vožnjo v Eurodisney, stroške spremstva in organizacije potovanja.

DOPLAČILA PO ŽELJI OB PRIJAVI: enoposteljna soba 37€/noč.

DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: vzpon na Eifflov stolp 14,50€, križarjenje z ladjico po Seni 13€, izlet v Versailles
s prevozom 30€, vrtovi v Versaillesu cca. 9€, prevoz v Eurodisney 15 € (pri programu z avtobusom je vožnja vključena v cen), vstopnina v Eurodisney: 58 € otroci, 64 € odrasli, podzemna železnica 13€, obisk varieteja od 70-110€, vstopnine po izbiri (Louvre, Versailles…), posamezni obroki.

 

POPUSTI: za otroke do 12 leta na dodatnem ležišču skupaj z dvema odraslima znašajo 15% od osnovne cene aranžmaja.

 

POMEMBNO: tri posteljne sobe so dvoposteljne z dodatnim ležiščem in so na vprašanje! V primeru praznikov, zaprtja muzejev ali gradov se spremeni oz. prilagodi zaporedje ogledov.

Povpraševanje >>

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss

Jeziki

Slovenien Croatian German English Italian