Queens Club

BRAZILIJA WORLD CUP

Program potovanja:
1. dan – sobota, 14. junij (SARAJEVO - RIO DE JANEIRO):
Zbor potnikov na letališču Sarajevo v zgodnjih jutranjih urah, prijava za let in polet letala proti Rio de Janeiru. Predviden pristanek v Riu je v popoldanskih urah. Po opravljenih formalnostih avtobusni prevoz do hotela in nastanitev. Zvečer prosto. Predlagamo obisk živahne mestne četrti Lapa, kjer so številni bari in lokali z živo glasbo v stilu bossa nova, samba, hip-hop.. Nočitev.


2. dan – nedelja, 15. junij (RIO DE JANEIRO – tekma ARGENTINA : BIH):
Po zajtrku fakultativni ogled mestnih znamenitosti: vožnja vzdolž zaliva Guanabara in Flamengo parka ter panoramski ogled: cerkev Candelaria, katedrala sv. Sebastiana, Mestno gledališče, Narodna knjižnica, Muzej lepih umetnosti, Sambadrom – mesto, kjer se vsako leto odvija znameniti pustni karneval. Nadaljevanje vožnje proti Sugar Loaf oz. Pao de Acucar – vzpetini, brez katere Rio zagotovo ne bi bil tako fascinanten. Do vrha se bomo popeljali z gondolo, ki je poznana tudi s filma o Jamesu Bondu – Moonraker. Prva postaja je Urca Mountain, na 220 m višine, kjer se nahajajo prekrasni vrtovi in od koder je prelep razgled na zaliv Botafogo. Druga in zadnja postaja je na višini 395 m, Sugar Loaf Hill, s prekrasnim razgledom na plažo Copacabana z ene in Zaliv Guanabara z druge strani. Sledi povratek v hotel in nekaj časa prsto. Nato odhod do slovitega stadiona Maracana ter ogled tekme ARGENTINA : BIH ob 19.00 uri. Po končani tekmi povratek v hotel in nočitev.


3. dan – ponedeljek, 16. junij (RIO DE JANEIRO – SARAJEVO):
Po zajtrku poldnevni fakultativni izlet na Corcovado: vožnja z avtobusom do začetne postaje Cosme Velho, vkrcanje na znameniti vlak in 20 minutna vožnja skozi tropski gozd Tijuca s pogledom na mesto, plaže ter prekrasno naravo. Prihod na vrh Corcovada (710 m nadmorske višine), kjer se nahaja eno od 7 svetovnih čudes novejše dobe, kip Jezusa Kristusa (v višino meri 38 m in je drugi najvišji na svetu). Povratek v hotel in prosto. Možnost odhoda na slovito plažo Copacabana. Zvečer prevoz na letališče, prijava za let in polet letala proti Sarajevu.


4. dan – torek, 17. junij (SARAJEVO):
Pristanek na letališču Sarajevo v popoldanskih urah.

 

CENIK - PROGRAM: 

ARGENTINA : BIH 

TerminHOTEL 2*/3*
14. - 17.06. 20142.954 €
First minute popust do 31.01.100 €  
  Doplačila za vstopnice za posamezne tekme BIH
Kategorija = cenaKAT. 3 = 80 €KAT. 2 = 110 €KAT. 1 = 140 € 

 

V ceno je vključeno:
- letalski prevoz Sarajevo – Rio de Janeiro – Sarajevo
- letališke in varnostne pristojbine
- 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih in troposteljnih sobah v hotelu 2*/3* v Rio de Janeiru
- podaljšano bivanje v hotelu do 19.00 ure na dan odhoda
- avtobusni prevozi letališče – hotel - letališče
- prevoz z metrojem hotel – stadion - hotel
- vodenje, organizacija in izvedba potovanja
 

 

Doplačila po želji:
- fakultativni izleti: naknadno
 

Ob rezervaciji je potrebno plačilo akontacije v višni 800 €, za preostali znesek je potrbno vplačilo do 04. aprila 2014. 

 

Cena ja izračunana pri minimalni udeležbi 250 potnikov. Cena se lahko spremeni ob morebitnem povišanju cen goriva ali letaliških pristojbin.

Povpraševanje >>

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss

Jeziki

Slovenien Croatian German English Italian