Queens Club

RIM VIKEND V MESTU

RIM - ogled mesta z več kot 2500 let zgodovine.

3 dni, avtobus

1. DAN SLOVENIJA - ITALIJA nočna vožnja

Odhod avtobusa v večernih urah. Nočna vožnja v Italijo.

2. DAN RIM - VATIKAN večerja

V jutranjih urah prihod v Rim in papeško državico Vatikan. Ogled Vatikana s trgom Sv. Petra, nad katerim se dviga mogočna bazilika, ki je kot dragulj v kroni rimskih spomenikov. Po želji in ob doplačilu ogled Vatikana in Sikstinske kapele. Sprehod po trgu Navona do Španskih stopnic in vodnjaka Trevi, ki je zaradi izjemne lepote služil kot kulisa najlepšim prizorom italijanskih filmov. Zvečer vožnja do hotela v okolici in večerja.

3. DAN RIM - SLOVENIJA zajtrk

Nadaljevanje z ogledi "večnega mesta" in ogled mestnih znamenitosti iz različnih obdobij zgodovine in arhitekture. V dopoldanskih urah bomo obiskali znamenitosti iz časa viška moči Rimskega cesarstva: Kolosej, Forum Romanum, Kapitol,... si ogledali slavoloke, v kasnejših umetnostno- zgodovinskih obdobjih zgrajene palače, spomenike in trge, kjer v ritmu pravega italijanskega temperamenta poteka živahen vsakdanjik. Pred odhodom bi bil kratek čas namenjen še zadnji skodelici pravega italijanskega kapučina, v popldanskih urah pa sledi vožnja v Slovenijo, kamor je predviden prihod v zelo poznih nočnih urah.

ODHODI:

07.02.

14.02. SKORAJ ZAGOTOVLJENO

21.02. SKORAJ ZAGOTOVLJENO

07.03.•

21. MAREC 2014

• NA ODHODU 7 MAREC brez doplačila za enoposteljno sobo.

CENA:

119 € (min. 45 potnikov)

139 € (min. 35 potnikov)

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz,cetnine in ostale pristojkbine, polpenzion v hotelu 3*, zunanje oglede po programu, spremstvo in organizacijo izleta.

DOPLAČILO PO ŽELJI, OB PRIJAVI: enoposteljna soba 24 €

DOPLAČILO NA POTI: vožnja z metrojem 3 €

DOPLAČILA PO ŽELJI NA POTI: vstopnine po izbiri: Kolosej 15,5 €, Vatikanski muzeji 15 €, kupola bazilike 10 €, ostali muzeji in galerije od 4 do 10 €.

POPUSTI: otrok do 12. leta na dodatnem ležišču 10%, otrok do 12. leta na osnovnem ležišču 5%, odrasla oseba na dodatnem ležišču 5%.

Opomba: v Rimu se ogledi kombinirajo z javnimi prevoznimi sredstvi. Ogledi potekajo nemoteno.

• število enoposteljnih sob je omejeno.

      

 

 

Povpraševanje >>

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss

Jeziki

Slovenien Croatian German English Italian