Queens Club

KARDIO

Kardio Queens zdravstvene storitve so posebna oblika 2 dnevnih počitnic, ki se osredotočajo na specialistične preglede in preiskave, kar vam omogoča oceniti delovanje vašega srca ,svetovati ustrezno zdravljenje ter diagnosticirati bolezenska stanja.

V sklop 2 dnevnih kardioloških preiskav spada

• 1 dan:

 kardiološki pregled z analizo medicinske dokumentacije in drugim mnenjem   

• elektrokardiogram (EKG)

• obremenitveno testiranje srca ( cikloergometrija )

 celodnevno spremljanje krvnega tlaka 

• celodnevno spremljanje srčnega ritma – Holter monitor

Elektrokardiogram (EKG): Preiskava omogoča grafični zapis električnih napetosti (aktivnosti) srčne mišice.

Obremenitveno testiranje srca: Je temeljna neinvazivna preiskava odkrivanje ishemije srčne mišice.

Celodnevno spremljanje krvnega tlaka: Je preiskava številnih meritve krvnega tlaka, v časovnem obdobju 24 ur, ne da bi pri tem bistveno zmotili bolnikove vsakdanje aktivnosti.  

Holter monitor: Pomeni celodnevno snemanje EKG-ja. Na ta način natančno opredelimo motnje srčnega ritma, motnje v prevajanju impulza v srčni mišici in opredelimo motnje prekrvavitve srčne mišice.

• 2 dan:

• spiroergometrija

• ultrazvočna preiskava srca – ehokardiografija

Spiroergometrija: Je preiskava,ki pomaga pri obravnavi bolnikov z dispnejo, moteno izmenjavo plinov ob naporu in zmanjšano telesno zmogljivostjo.  

Ehokardiografija: Je ultrazvočna preiskava srca z barvno Doppler preiskavo omogoča določiti in izmeriti velikost srčnih votlin, gibanje in debelino srčnih sten, oceniti stanje srčnih zaklopk in srčne ovojnice, širino aorte in debelino njenih sten.

Namestitev

Hotel Veter je sodobno opremljen hotel v neposredni okolici Maribora, ki nudi pravo mero razkošja in udobja, da bo vaše bivanje kar se da udobno in prijetno. Poleg razvajanja v wellnes kotičkih, boste lahko uživali v prijetnih sprehodih po okolici, saj je hotel postavljen v prijetno naravno okolje.

Ostale aktivnosti

V času vašega bivanja boste lahko počivali v hotelu ali si ogledali mesto Maribor, ki ponuja odlične priložnosti za nakupe, obisk kulturnih prireditev, prijetne izlete v okolico in celo vrsto športnih aktivnosti.

       

Kako do nas

Za naše člane poskrbimo brezplačen transfer iz letališč, avtobusnih in železniških postaj, v kolikor boste pripotovali z javnim prometom.

Ugodnosti za člane Queens Cluba

Člani Queens Cluba lahko za  zdravje poskrbijo posebej ugodno, saj so vse zdravstvene storitve znižane za do neverjetnih 50%, bivanje v hotelu Veter pa prav tako izredno ugodno. Prva nočitev na bazi polpenziona je popolnoma brezplačna, za vse ostale pa doplačate s 50% popustom.

              

 

 

 

 

 

 

Povpraševanje >>

Sledite nam

Facebook twitter youtube flickr rss

Jeziki

Slovenien Croatian German English Italian